vineri, 6 martie 2015

PIZZA 4 ANOTIMPURI

Ingrediente : 1 aluat frantuzesc conform retetei 4 linguri pasta de tomate 1 lingura oregano 6 linguri cascaval ras (parmezan) 8 rosii oparite 100 g creveti 100 g carne de pasare sau de scoica 100 g sunca fiarta taiata fasii 100 g salam 1 conserva mica de ciuperci (Champignons) cate o jumatate de ardei rosu si verde taiati fasii sare piper macinat proaspat 200 g mozzarella 

Mod de preparare :      
   1.Aluatul se prepara si se intinde conform retetei si se unge uniform cu pasta de tomate, apoi se presara cu oregano si parmezan. 
   2.Se incalzeste cuptorul la 220C, se oparesc rosiile, se cojesc si se asaza pe aluatul taiat felii. 
   3.Crevetii, scoicile sau carnea de pasare (taiata fasii), sunca, salamul, ciupercile si ardeii se astern peste rosii, se condimenteaza cu sare si piper. Se acopera cu mozzarella si se pune in cuptor pentru 15-20 de minute. 
   4.Se unge suprafata aluatului cu ulei (2 linguri) si se aseaza uniform fasiile de rosii, sunca, sardelele si maslinele. 
   5. Se sareaza si se pipereaza compozitia apoi se stropeste cu ulei. Se da la cuptor, se lasa acolo 25 de minute, timp in care devine crocant. meniu acasa prescurtari revenire

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu